Талановиті родини зібралися у великому сімейному колі школи

Талановиті родини зібралися у великому сімейному колі школи

«Родина, дорога моя родино! Що може бути краще в світі цім?» – такими словами 5 травня розпочалося родинне свято-фестиваль «Від роду – до народу» в актовій залі Білозерського ЗЗСО № 18.

В ході фестивалю кожний клас представив талановиті та цікаві родини, які заздалегідь підготували візитки, творчі номери та фірмові сімейні страви, презентували сімейні фото. Дійсно талановиті родини зібралися у великому сімейному колі школи. Мами, тати, бабусі та дідусі співали, танцювали та жартували разом з дітьми та онуками. У тісній співпраці батьків, вчителів і учнів виявилися незнані ще досі таланти, як серед батьків, так і серед дітей. Кожна сім’я мала свою групу підтримки з учнів-однокласників. Крім того, всі класи активно взяли участь у благодійну акції-ярмарку. Гроші від ярмарку будуть направлені на допомогу дітям нашої школи. Журі не залишило без нагороди жодної родини. 10 сімей-учасниць фестивалю отримали перемогу в одній з номінацій та солодкий подарунок. А по закінченні свята учасники поласували стравами, приготовленими для конкурсу.

Нам приємно, що в нашій шкільній родині стала традицією співдружність батьків, учителів та дітей. Тож, бажаємо, щоб той місточок доброти й любові між нами ніколи не переривався!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *