В Білозерській загальноосвітній школі №18 проведено ряд заходів з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

В Білозерській загальноосвітній школі №18 проведено ряд заходів з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

З метою належного відзначення мужності та героїзму переможців нацизму у Другій світовій війні, видатного внеску українського народу у перемогу антигітлерівської коаліції, вшанування пам’яті жертв Другої світової війни, а також виховання у молоді почуття патріотизму, національної гідності, готовності до захисту своєї держави, шанобливого ставлення до старшого покоління в Білозерській загальноосвітній школі №18 проведено ряд заходів   з  нагоди  відзначення Дня  пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

7 травня команда учнів 6-7-х класів  взяли участь у  міських змаганнях «Солдатськими стежками». 8 травня у школі була проведена Єдина класна година «Пам’ятаємо. Перемагаємо. 1939 – 1945р.р». Також учні школи брали участь  у міському конкурсі строю та пісні «Марш бойового братства» та факельній ході.

Протягом 7-9 травня представники класів відвідали та привітали ветеранів зі святом. Зранку 9 травня колектив школи взяли участь у міському мітингу,  присвяченому Дню Перемоги. Протягом тижня у шкільній бібліотеці учні знайомилися з книжковою виставкою «Подвиг непідвласний часу».  Для учнів 5-8 класів була проведена  година – пам’яті «Внесок українців у перемогу над фашизмом у Другій світовій війні».

Діти порадували своєю творчістю під час проведення конкурсу малюнка «Ми – пам’ятаємо».

Сьогодні усі ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто склав голови у цій жорстокій боротьбі. Велика шана і подяка живим ветеранам, які сьогодні є не тільки свідками великих подвигів минулого, але були і є нагадуванням про те, що жахіття війни ніколи більше не має повторитися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *