Команда команда Білозерської ЗОШ  №18 стала чемпіоном Донецької області з футзалу стала чемпіоном Донецької області з футзалу

Команда команда Білозерської ЗОШ №18 стала чемпіоном Донецької області з футзалу стала чемпіоном Донецької області з футзалу

10 квітня 2018 р у місті Білицьке відбулися  зональні змагання «Шкільна футзальна ліга України». На цих змаганнях місто Добропілля представляла команда Білозерської ЗОШ І-ІІІ ст. №18. За підсумками змагань, посівши 1-ше місце у своїй групі,  команда зустрілась із переможцем ІІ групи. Обігравши команду з м.Покровська (5:2), наша команда зайняла І-місце у своїй зоні. На наступному етапі змагань зустрічались команди,  які зайняли І-ші місця у своїх зонах. Це команди міст Слов’янська, Маріуполя, Константинівки та  Білозерська. Полуфінальні пари після жеребкування склалися наступним чином: Білозерськ-Маріуполь та Константинівка- Слов’янськ. Перемігши команду з Маріуполя (4:1) у фінальній грі, ми зустрілися з командою  із Константинівки. Фінальний рахунок  цієї гри був 3:1 на користь команди з м.Білозерського.

Таким  чином команда учнів Білозерської ЗОШ І-ІІІ ст. №18 Добропільської міської ради стала чемпіоном Донецької області з футзалу.

 Учні вибороли право  представляти нашу область на регіональних змаганнях у м. Сіверодонецьку  Луганської області. За підсумками змагань наша  команда зайняла ІІ місце.

Молодці! Так тримати!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *