Учень Білозерської ЗОШ № 18 – учасник Регіональної зустрічі переможців профорієнтаційного конкурсу есе «Моя майбутня професія: планування і розвиток»

Учень Білозерської ЗОШ № 18 – учасник Регіональної зустрічі переможців профорієнтаційного конкурсу есе «Моя майбутня професія: планування і розвиток»

Центр «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності» та Career Hub за підтримки Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) 19 квітня в м. Запоріжжя провели зустріч з 50 фіналістами першого етапу Всеукраїнського конкурсу есе для десятикласників «Моя майбутня професія: планування і розвиток». Приїхали переможці із Запорізької, Донецької, Кіровоградської та Дніпропетровської областей. Учасники мали змістовні дискусії щодо питань:  своїх професійних перспектив, власного вкладу в розвиток України, як зробити світ кращим, професій майбутнього та виробили для себе й сучасної учнівської молоді цікаві поради з планування кар’єри. Також, переможці познайомилися з керівниками місцевих компаній. Регіон став рекордсменом з кількості надісланих на конкурс заявок – 502 есе. Серед омріяних професій майбутні випускники називали такі: лікар, вчитель, юрист, актор, кіберслідчий, гейм-дизайнер та ін. Приємною новиною є те, що серед таких талановитих учнів був представник нашої школи, член Шкільного клубу підприємництва “Олімп” – учень 10 класу Андрій Яровий. На думку Андрія, участь у конкурсі дала йому змогу серйозно замислитися про своє майбутнє та дізнатися більше про  вибір професії. Ми бажаємо Андрію створити особливий власний рецепт успішної кар’єри, стати переможцем регіонального конкурсу й відвідати Всеукраїнську конференцію з планування кар’єри у м. Києві, що відбудеться 1 червня.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *