Свято дружби і добра

Свято дружби і добра

На світі так багато дитячих сердець, які позбавлені батьківської любові та родинного тепла. І щоб хоч якось компенсувати відсутніх благ, 23 березня Рій «Отаман» («Джура») Білозерського ЗЗСО №18 організував благодійний ярмарок «Мріємо по-дитячому, працюємо по-дорослому» в рамках шкільної акції «Діти-дітям».
На гроші, виручені на цьому ярмарку, були куплені засоби гігієни, шкільне письмове приладдя та солодощі. Все це юні волонтери передали 6 квітня при зустрічі з дітьми, що перебувають у Добропільському центрі соціально-психологічної реабілітації. Не забули відвідати колишнього учня нашої школи, який перебуває зараз в Центрі. Залучивши вчителів, діти зібрали гроші на одяг для нього, який також передали при зустрічі.

Разом з цим, команда волонтерів підготувала та провела «Свято дружби і добра» для дітей з Центру, тим самим, звеселивши їх душі.

Та організувати поїздку було б складно без допомоги Громадської спілки «Захисники Донеччини». Така співпраця стала вже традиційною. «Захисники Донеччини» завжди залюбки та оперативно відгукуються на пропозиції учнів та пропонують свої.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *