Соціальний проект «Діти – дітям»

Соціальний проект «Діти – дітям»

Сучасне прислів’я говорить: «Одне добре діло цінніше ста проповідей». Мало навчати добру та «читати мораль» іншим. Потрібно ще робити дійсно важливі, корисні для людей справи. І учні нашої школи це вміють робити.

Так, на початку 2017-2018 навчального року учнівське самоврядування дитячої організації «Райдуга» Білозерського закладу загальної середньої освіти № 18 ініціювали соціальний проект «Діти – дітям» та організацію в його рамках благодійних акцій, спрямованих на вирішення існуючих проблем у сфері життя важкохворих дітей, дітей-сиріт, дітей із зони проведення АТО. Втілюючи в життя шляхетну мету допомоги дітям, ми у нашу корзину добрих справ поклали багато корисних заходів та акцій.

Кожна з проведених акцій спонукає нас відчути справжню любов і відповідальність за ближнього, а у серці кожного залишається слід добра.          В кожну хвилину реалізації проекту ми все більше усвідомлюємо його нагальну необхідність, тому вирішили продовжувати цю добру справу і в наступному навчальному році.

Костенко Данило (10 кл),

Стукан Руслан (10 кл),

Мельник Юрій (10 кл),

Симоненко Данило (10 кл),

Мироненко Олексій (9 кл),

Мотрич Анна (9 кл),

Сьох Аліна (9 кл),

Сьох Яна (9 кл),

Авраменко Софія (9 кл),

Сковородкіна Наталя (педагог-організатор)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *