Патріотична акція до Дня Соборності України

Патріотична акція до Дня Соборності України

З метою  формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення  Дня Соборності України,  22 січня в школі організовано та проведено ряд заходів, а саме: єдина класна година «Моя країна-Соборна Україна!» для учнів 1-11 класів.  Були використані різні форми роботи:   тематичні заходи єднання, інформаційно-просвітницькі години, «живі» газети, вікторини, присвячені річниці проголошення Акту Злуки земель УНР та ЗУНР.  Під час перерв  діти  7-11 класів мали змогу ознайомитися з візуальною виставкою  «100 облич Української революції». У вестибюлі  школи  для учнів, батьків та вчителів протягом дня демонструвалася відео-подорож  «Шлях до Соборності».

Шкільний флешмоб «Разом ми сила» не залишив нікого байдужим.

В цей день учні 9-11 класів мали змогу  під час написання есе на тему «Акт Злуки – крок до єдиної України» висловити свої думки та побажання з даної теми. У стінах школи проходив  конкурс малюнків «Соборна Україна –  це значить, що наша Держава – єдина!».

Учні та вчителі шкіл № 18 та №13 стали ініціаторами та учасниками проведення живого ланцюга  єднання під гаслом «В день Злуки – тримаємося за руки». Тримаючи в руках українську національну символіку, діти утворили символічний «живий ланцюг». Серця кожного з присутніх бились в унісон, кожний відчув себе частиною великого народу. Патріотичну акцію завершено   колективним виконанням Гімну України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *