Відкриття кабінету хореографії

Відкриття кабінету хореографії

Білозерська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №18 отримала мини-грант в конкурсі проектів «Громада своїми руками» на реалізацію проекту «Розвивайся рухаючись», метою якого було створення кабінету для занять хореографією.

І ось 12 жовтня 2017 року настала довгоочікувана мить – урочисте відкриття хореографічного кабінету,  в якому створені сприятливі та комфортні умови для проведення занять з ритміки. Учні школи зможуть приділяти увагу здоровому способу життю, а це покращить їх рухову активність та всебічний розвиток, надасть можливість змістовно проводити час у позаурочній діяльності.

На свято було запрошені гості керівник департаменту соціального розвитку компанії ДТЕК Вікторія Олександрівна Гриб, регіональний представник компанії ДТЕК Аліна Юріївна Кучеренко, керівник Центру муніципального розвитку міста  Добропілля Володимир Васильович Омельченко, менеджер Центру муніципального розвитку міста  Добропілля Андрій Анатолійович Гончаров, голова громадської організації «Центр муніципального розвитку м. Білозерське» Зухра Асафовна Щетініна, представники відділу освіти Добропільської міської ради Еліна Олександрівна Плужнікова та Наталія Олександрівна Бобровська.

Як годиться, свято розпочалося із зустрічі гостей хлібом-сіллю, перерізанням стрічки, що є  символом подолання всіх перешкод і звільнення шляху для удачі та благополуччя. Шановні гості мали можливість побачити показовий  виступ учнів під керівництвом хореографа танцювального колективу «Усмішка»  Катерини Трофименко. Свято було наповнено теплом, мелодійністю українських пісень, і гості не залишилися осторонь від невеличкого флешмобу на честь відкриття омріяного кабінету.

Від імені дітей і дорослих сердечно дякуємо   компанії ДТЕК за матеріальну підтримку проектів, які захищають неоціненні скарби – здоров’я та добробут дітей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *