День захисника України

День захисника України

13 жовтня 2017 року в Білозерській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №18 відбулися виховні заходи присвячені відзначенню Дня захисника України, метою яких було  вшанування мужності, бойового подвигу та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, самовідданості громадян, які присвятили своє життя служінню українському народу,  збереження та розвитку національних військових традицій і звитяг; сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві, посилення суспільної уваги та турботи про захисників рідної землі.

У фойє школи відбулася демонстрація тематичних фільмів для учнів та батьків «Ми боремося за Україну!». Учні 1-4 класів брали участь у козацьких розвагах «Гей, козаки, козаченьки…», бібліотека радо вітала книжковою виставкою «Мужність і відвага крізь віки».

Яке ж свято без гостей? Нашу школу відвідали представники самооборони «Патріоти Добропілля» Нугзар Чачхалія, Надія Юсібова та Сергій Горівий, які були присутні на виховних годинах «Ми діти славного козацтва», «Є пам’ять, якій немає кінця» та уроках юних патріотів «Козацька слава не поляже, а про себе розкаже», проведених для учнів 8-11 класів. Гості заходу продемонстрували вміння збирати та розбирати автомат, розказали про надання першої медичної допомоги. Також учні 9 класу стали активними учасниками  брейн-рингу «Захисники твої, ми, Україно!».

Свято День захисника України єднає країну, закликає усіх до згуртованості перед сучасними викликами та загрозами. Тож будьмо гідними спадкоємцями духовних цінностей та продовжувачами багатих традицій і славних справ предків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *