“45+переменка” натиснула на RECord

“45+переменка” натиснула на RECord

Три цікавих та незабутніх дня (28-30 вересня) провели члени спілки «Прес-експрес» дитячо-юнацької організації «Райдуга» Наталія Моісеєва та Євгенія Склярова в Святогірському оздоровчому таборі «Перлина Донеччини». Саме тут зібрав юних журналістів  з 6 регіонів  нашої крани XV відкритий фестиваль дитячих та молодіжних ЗМІ України в Донбасі “Жми на RECord!”.  А це – більше 130 представників шкільних та студентських медіа.

Дівчата представили на фестивалі шкільну газету «45+переменка» та вибороли ІІ місце в номінації «Друковані ЗМІ».  Крім цього, керівник редакції Наталя Сковородкіна отримала почесну грамоту Національної спілки журналістів України за вагомий внесок у розвиток молодіжних медіа України.

Зачаровані енергією позитиву, щирості, відвертості, наші журналісти поділились враженнями від конкурсу. За їх словами, програма була чудовою, а спільнота фестивалю – дружньою й теплою. Дівчата  зустріли масу людей, які в прямому розумінні світились – даруючи себе, свій позитив, свою творчість, свої знання, вміння, досвід учасникам фестивалю. Із захопленням Наталія та Євгенія розповідали про їхні майстер-класи.

Строгі, але професійні члени журі визначили переможців  за результатами бліц-конкурсу у різних номінаціях: відео, фото, радіо, друковані ЗМІ та Інтернет-ЗМІ. Також в конкурсі взяли участь роботи, які команди журналістів готували заздалегідь, протягом року.

Дівчата відмітили, що відчуття себе частиною цього процесу, перебуваючи на фестивалі, було справді захопливим. Не закохатись в цей фестиваль було неможливо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *