ЮІДівсько-спортивний квест

ЮІДівсько-спортивний квест

15 вересня у Білозерській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 18 відбувся ЮІДівсько-спортивний квест «Коли вирушаєш у путь – завжди обережним будь!» захоплюючому та корисному для фізичного, розумового та творчого розвитку учнів. Метою даного заходу було формування здорового способу життя, підвищення соціальної  активності юнаків та дівчат, зміцнення здоров’я школярів, виховування самостійності, командної взаємодії, залучення підростаючого покоління до фізичної діяльності як складової частини загальнолюдської культури.

У квесті взяли участь команди 5-11 класів, які за маршрутними листами мали відвідати станції та отримати відповідний бал за якісне виконання запропонованих завдань. Під супровід веселої музики на шкільному подвір’ї команди побували на станції «Паралельні перила», взяли участь у велоестафеті, мали можливість показати свою влучність на станції «Попади в ціль» та «Боулінг», перевірити свої знання у вікторині з  ПДР «Дай руку вулиця», позмагатися під час перетягування канату. Дуже приємно, що батьки не залишалися осторонь, а брали участь у змаганнях разом зі своїми дітьми.

Звичайно, що кожне конкурсне змагання повинно мати своїх переможців, але наші учні показали свою індивідуальність кожен в окремому конкурсі, тому дипломи з номінаціями мали можливість отримати всі команди.

Втомлені, але задоволені від захоплюючих естафет учні залишали шкільне подвір’я в гарному настрої.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *