До нас завітало “Сонечко”

До нас завітало “Сонечко”

14 вересня Білозерська ЗОШ І-ІІІ ст.№18 щиро вітала у себе дорогих гостей – вихованців ДНЗ «Сонечко». У рамках  продовження багаторічної співпраці між двома закладами була проведена екскурсія по школі для дошкільнят. Гостинно відкрив двері для дітей шкільний музей, де екскурсоводи, учениці 9 класу, захоплено розповіли про представлені експонати з минулого та сьогодення  нашого краю. Дітлахи не лише слухали розповіді, а й мали змогу власноруч доторкнутися до експонатів.

Бібліотекар школи  Олена Борисівна  Філіппенко познайомила дітлахів з книжковими виставками, читальним та кінозалом, які постійно діють в шкільній бібліотеці, продемонструвала навчальний мультфільм,  який розповів про важливість відвідування бібліотеки та читання книжок, а також навчив правилам поведінки в бібліотеці.

У комп’ютерному класі учитель інформатики Ольга Володимирівна Бойко запропонувала для перегляду розвивальний мультфільм та навчила малювати за допомогою віртуального пензлика. Кожна дитина змогла власноруч намалювати віртуальну картинку.

Також майбутні першокласники відвідали навчальні аудиторії, посиділи за партами та скуштували смачних булочок у шкільній їдальні.

На цьому зустріч закінчилася, а ми з нетерпінням чекаємо наступного року вже в якості першокласників!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *