Вшановуємо пам’ять загиблих в роки Голокосту

Вшановуємо пам’ять загиблих в роки Голокосту

27 січня весь світ вшановує пам’ять загиблих в роки Голокосту – жахливої трагедії, жертвами якої стали близько шести мільйонів євреїв Європи. Це число закріплене у вироках Нюрнберзького трибуналу. Пам’ять про Голокост необхідна нам, щоб наші діти ніколи не були байдужими спостерігачами проявів ворожнечі. Тепер, коли Голокост відходить у минуле, нинішнє покоління має продовжити естафету пам’яті і відстоювати гідність людини. Темою цього дня є вічна пам’ять і зобов’язання докласти зусиль до недопущення геноциду і злочинів проти людяності.

З нагоди цієї події для учнів Білозерської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 18 Білозерської міської ради були проведені такі заходи : хвилина пам’яті ” Чужої біди не буває “, інформаційна хвилина ” “Свічка Голокосту не згасне”, виховна година “Свіча Голокосту ніколи не згасне! Голокост: невідомі віхи історії.”” , година пам’яті “Свіча Голокосту ніколи не згасне” та «Сказати хочу стільки та мовчу…Я в пам’яті запалюю свічу», «Пам’ять во спасіння».

Вшановуючи пам’ять про страждання і катування мільйонів вбитих дітей, жінок, старих, учнівська спільнота доєдналася до обласної акції «Я в пам’яті запалюю свічу…»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *