Тепло наших сердець для ЗСУ

Білозерська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №18 Білозерської міської ради розпочала підготовку до Дня Збройних Сил України.На басі освітнього центру Білозерської ТГ, вчителем трудового навчання Яною Олександрівною ЗОЛОТАР та її помічницями Ксенією ФЕЩУК і Анастасією КОСТЕНКО, було проведено майстер-клас “Тепло наших сердець для ЗСУ”. Захід проведено з метою виготовлення привітальних листівок, ляльок-оберегів, сувенірних патріотичних браслетів, малюнків та листів-подяк, які будуть надіслані нашим захисникам на передові лінії оборони до Дня ЗСУ.

Сподіваємось, що та любов та теплота сердець наших учнів, яка була вкладена в їх роботи, піднімуть настрій та бойовий дух нашим захисникам, що принесе перемогу нашій країні!

Під час заходу діти отримали масу позитивних емоцій та посмішок від спілкування, можливості практично попрацювати та взаємодопомогати один одному. Захід був дуже насиченим, але своєчасно проведені фізкультхвилинки допомогли всім учасникам зняти напругу. Всі форми роботи, які використовувались під час роботи сприяли покращенню психоемоційного та ментального здоров’я, що є дуже важливим для кожної людини в умовах сьогодення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *