Акція “Крок до перемоги”

З нагоди Дня ЗСУ Білозерська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №18 Білозерської міської ради організувала благодійну акцію “Крок до перемоги”. В межах акції педагоги, учні та батьки зібрали 4500 грн благодійних внесків, продукти (консервація, мед, чай, кава, цукор, солодощі, крупи та макарони, згущене молоко, сушені фрукти), засоби гігієни, теплі шкарпетки, медикаменти та матраци. На зібрані кошти, за запитом військових, було закуплено: бактерицидну кварцову лампу (1253грн), та ліки (3244, 4 грн). Ученицею 11-Б класу Яровою Кариною, було виготовлено та передано військовим 50 упаковок восково-ватних розпалювачів. Також учнями були виготовлені листівки, ляльки-оберіги, браслети, малюнки, листи-подяки.

Вся зібрана допомога 6 грудня була доставлена на передові лінії фронту у співпраці з волонтерським благодійним фондом “Всі поруч”.

Дякуємо всім, хто долучився до акції! Всі разом, ми наближаємо нашу перемогу!

Окрему подяку виражаємо Андрію Ковалю (“Фенікс”, м.Добропілля), який допоміг придбати необхідні медикаменти. Майстерня “Фенікс” у м.Добропіллі є своєрідним центром волонтерства нашого регіону, центром збору допомоги нашим захисникам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *