Україна – країна європейських цінностей

1 листопада день свого заснування відзначає Європейський союз – економічний та політичний союз, що об’єднує 27 незалежних держав-членів, розташованих у Європі.

Україна подала заявку за кілька днів після вторгнення росії на територію України у лютому 2022 року, і процес йшов із рекордною швидкістю.23 червня 2022 року Лідери Європейського союзу на саміті в Брюсселі затвердили рішення надати Україні та Молдові статус кандидата на вступ.

Вступ до ЄС може тривати певний час, однак, статус кандидата – це перший офіційний крок до членства в ЄС. Цей крок, безперечно, важливий для України, адже майбутнє України – в ЄС!

Здобувачі освіти Білозерської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №18 Білозерської міської ради, з нагоди Дня народження Європейського Союзу, приєднуються до обласної акції “Україна – країна європейських цінностей!”. Також в закладі пройшли виховні заходи з нагоди цього свята, під час яких учні обговорили історію створення унікального партнерства, роль України у ЄС, пригадали символи, девіз, структуру та склад Євросоюзу, обговорили на яких цінностях базується політика ЄС, дізналися цікаві факти про ЄС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *