Обласний семінар-практикум з питань організації та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у дистанційному режимі

19 жовтня 2023 року представники Білозерської ЗОШ І-ІІІ ступенів №18 Білозерської міської ради стали учасниками обласного семінару-практикуму з питань організації та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у дистанційному режимі. 

Під час семінару розглянули важливі питання щодо організації та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Учасники заходу обговорювали порядок реєстрації куренів, аналіз проведення ІІ (обласного) та підсумки участі у III (Всеукраїнському) етапі гри у 2023 році. Також було розглянуто питання «Гурткова робота, як один із видів підготовки до Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)». Головною метою було ознайомлення освітян Донеччини з особливостями проведення II  етапу гри у 2024 році.

Семінар мав практичне значення та сприяв базовій підготовці організаторів гри «Джура», тому що саме ця гра має на меті виховання громадян-патріотів, захисників державної незалежності та територіальної цілісності України, які плекають українські традиції, духовні цінності, володіють відповідними знаннями, вміннями та навичками, здатні реалізувати свій потенціал в умовах сучасного суспільства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *