День Незалежності України

День Незалежності України

Цьогоріч ми відзначаємо 32-гу річницю нашої незалежності – незалежності України. Країна нескорених, непохитних, незламних! Країни гордих, героїчних та хоробрих. Де свобода і гідність завжди були ключовими цінностями. Вільної країни.

З нагоди відзначення Дня Незалежності України та з метою формування національної свідомості, патріотизму, прищеплення поваги до національних традицій та символів, в Білозерській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №18 Білозерської міської ради були проведені тематичні виховні заходи: вікторина “Що таке батьківщина?”, перегляд пізнавального відео “День Незалежності України”, онлайн-вікторина “Я люблю Україну”, диспут “Україна – країна сильних людей!”, інформаційна ініціатива “Україна – це ти! Україна – це я! Незалежна і вільна держава моя!”, історичний екскурс “Моя Україна – єдина та незалежна!”, урок-презентація “Незалежність доводимо щодня”, перегляд документального фільму “Шлях незалежності”, відео-урок “Моя Батьківщина – Україна”, інформаційна година “Від проголошення незалежності до нової України”, перегляд відео “Там де ми – там Україна”.Учні закладу взяли участь у обласному челенджі вітальних відеороликів «Україна – була, є, буде» https://youtu.be/tQ_JOBzahx0

Нехай наша земля буде вільна від зброї та ворогів, нехай наш народ славиться добрими серцями та розумними головами. Бажаємо миру та добробуту, любові та вдачі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *