День визволення України

День визволення України

Щороку, 28 жовтня, ми відзначаємо звільнення України від нацистських окупантів та віддаємо шану українцям, які боролись і перемогли нацизм у роки Другої світової війни.

Дякуємо тим, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та допомагав піднімати Україну з руїн. Згадуємо всіх, чиє життя забрала та страшна війна, яка тривала довгих 22 місяці. І саме переможна битва за Україну стала вирішальною у розгромі військ гітлерівської Німеччини і її союзників.

Ця жахлива сторінка історії України ніколи не зітреться з пам’яті українського народу.

Гірко визнавати, але українцям знову довелося стати на захист України, її свободи та територіальної цілісності від посягань сусідньої держави.

Сучасні захисники України виявились гідними слави своїх дідів і прадідів, а тому сьогодні ми пишаємось героїзмом, силою духу та мужністю наших героїв і твердо віримо у нашу перемогу.

Слава всім, хто боровся з нацизмом у роки Другої світової війни! Слава всім, хто б’ється за Україну сьогодні!

Слава нашому народу, який увійде в історію! Слава Україні!

З нагоди цієї визначної дати, з метою вшанування пам’ять загиблих визволителів, формування свідомості учнів про значимості перемоги для українського народу, величину вкладу кожного українця у здобутті перемоги, виховання любові до країни, в якій ми живемо, до рідного краю, прагнення бути патріотом своєї держави, в Білозерській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №18 Білозерської міської ради, були організовані інформаційні хвилинки, виховні години, уроки мужності, години пам’яті, перегляд відео. Заходи були проведені під гаслом “День визволення України від фашистських загарбників – збережемо пам’ять про подвиг!”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *