Боролись! Боремось! Поборемо!

14 жовтня в Білозерській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №18 Білозерської міської ради, з метою відзначення свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Українського козацтва, Дня захисника та захисниці України та з нагоди 80 років від створення УПА, були проведені тематичні заходи для учнів 1- 11 класів.

Серед заходів було проведено: виховні години “Боролись! Боремось! Поборемо!” та “День захисника та захисниці України”, вікторини “Українське козацтво” та “Козацькі розваги”, відеопрезентації “Свято мужності та відваги” та “В єдності наша сила”, відеоекскурс “День українського козацтва. День захисника та захисниці України. День Пресвятої Богородиці”, вікторина-квест “Козацькому роду нема переводу”, інтелектуальна гра “Козацькими стежками”, інформаційна хвилинка “Козацькому роду нема переводу”, уроки мужності “Жінки на війні” та “День захисника України”.

Метою заходів є ознайомлення учнів з історією, традиціями та звичаями сучасного державного свята – Дня захисника та захисниці України, свята Пресвятої Богородиці, свята українського козацтва та історії виникнення УПА, формування в учнів розуміння єдності і цілісності України, усвідомлення себе українцем, виховування в учнів повагу до Батьківщини і людей, які її захищають. Під час проведення заходів, хвилиною мовчання, було вшановано пам’ять, тих, хто загинув, захищаючи цілісність та суверенітет України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *