Учні взяли участь в патріотичних акціях

Учні взяли участь в патріотичних акціях

21 січня 2022 року учні Білозерської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №18 Білозерської міської ради вшановують дві визначні дати – проголошення незалежності України IV Універсалом Центральної Ради та проголошення Соборності України.       

З метою виховання в підростаючого покоління, глибокої поваги та любовi до Батькiвщини, людської гiдностi, формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України, у закладі було організовано та проведено ряд виховних заходів: для учнів 1-4-х класів підготовлено  єдину виховну годину «Моя Україна – ти в світі єдина!». Класні керівники 5-8-х класів підготували цікаві та захоплюючі години спілкування «Сила України в єдності». Пограли у патріотичну гру «Україна Соборна» і учні 9-го класу, яку підготувала для них бібліотекар школи Філіппенко Олена Борисівна.  Патріотичні виховні години не залишили байдужими учнівську спільноту 10-11 х класів. Юнаки та дівчата пригадали історичні моменти становлення незалежної держави – України. Учитель історії, Ігнатенко Ірина Володимирівна, провела  уроки історії на тему «Державність. Соборність. Стабільність». У фойє школи педагог-організатор, Бєлявська Олена , організувала перегляд документальних фільмів – «Акт Злуки: відтворення історичної правди». У шкільній бібліотеці було розміщено тематичну викладку «Сила великої злуки».

Фінальною крапкою свята була участь у міській акції до Дня Соборності України –  де всі разом дорослі та діти взявшись за руки об’єдналися в «Живий Ланцюг Єдності». Тож лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *