Новорічні заходи

Новорічні заходи

 З метою належного проведення новорічних і різдвяних свят та організації змістовного дозвілля дітей і молоді у новорічні та різдвяні дні, виховання молодого покоління в дусі поваги до народних звичаїв і обрядів у Білозерській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №18  були сплановані і проведені комплексні заходи. Заздалегідь учні та батьки були проінформовані про їх проведення.  Класними керівниками з учнями школи було проведено інструктажі з техніки безпеки по дотриманню правил пожежної безпеки, електробезпеки, правил масового перебування людей у приміщеннях під час новорічних свят на новорічних ялинках та вдома.

      Усі учні школи взяли участь у новорічних заходах.Так,28-29 грудня для учнів 1-4-х,5-6 –х,7-8-х класів були організовані новорічні заходи, продовженням яких стала новорічна дискотека «Новорічна магія-2022» для учнів 9-11 класів у Центрі Культури та Дозвілля міста.

      Малеча та юнацтво зустріли рік Тигра піснями, танцями, іграми та веселим новорічним драйвом. Тож всіх вітаємо з Новим 2022 роком та бажаємо миру, злагоди, успіху та взаємоповаги один до одного.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *