Тиждень Доброчесності

Тиждень Доброчесності

З 29 листопада по 3 грудня у Білозерській загальноосвітній школі № 18 було організовано і проведено Тиждень Доброчесності , під час якого навчальні та позанавчальні активності дітей були присвячені темі доброчесності.

Як свідчить практика, введення дітей у дискурс доброчесності та етики має позитивні результати в подальшому, коли сьогоднішні школярі прийматимуть важливі рішення вже у дорослому житті. Тож з метою дати уявлення про поняття доброчесність, розвивати уміння спілкуватися, аналізувати та висловлювати свою точку зору, протягом тижня у перших-третіх класах були проведені інформаційні годинки «Доброчесність – це добро». З великою зацікавленістю учні четвертого класу пройшли квест «Місто Доброчесності». Під час години спілкування, учні п’ятого класу дізналися що ж таке доброчесність. Магічний урок доброчесності було проведено у 6-11-х класах «Я крапля в океані, який…».

Протягом тижня, з метою ознайомити учнів з поняттям «доброчесність», сформувати уявлення про основи доброчесності, у бібліотеці школи було розміщено тематичну викладку матеріалів «Доброчесність – наш вибір!». Школа повинна стати середовищем де будуть формуватися нові норми суспільної взаємодії – взаємоповага, честь і гідність, доброчесність та справедливість

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *