День пам’яті

День пам’яті

У Білозерській ЗОШ І-ІІІ ст.18 відбулися пам’ятні заходи з нагоди 88-ї річниці Голодомору в Україні. Школярі долучилися до Всеукраїнської акції “Запали свічку пам’яті” у пам’ять про жахливу трагедію українського народу.

З метою ознайомити учнів з історичними передумовами виникнення Голодомору, аналізувати причини, наслідки, значення; розвивати в учнів почуття патріотизму , національної свідомості,  виховувати громадян рідної землі для учнів 1-4 класів були проведені інформаційні хвилинки “Людської пам’яті мости”

Виховувати співчуття , людяність, патріотизм- таку задачу перед собою поставили класні керівники та учні 5-6 х класів під час проведення виховних заходів.

Разом з дітьми класні керівники підготували та провели години спілкування, перегляд. Інформаційна хвилинка  «Засвіти свічку пам’яті»

Мета: ознайомити учнів з історичними передумовами виникнення голодомору, аналізувати причини, наслідки, значення голодомору; розвивати в учнів почуття патріотизму, національної свідомості, виховувати громадян рідної землі, щоб не допустити подібної трагедії. відеофільмів з обговоренням “Голодний 1933-й”.

Бібліотечні заходи

Книжкова виставка «Жнива скорботи»

Мета:  за допомогою  художньої літератури  та документальних матеріалів познайомити учнів із «чорною» сторінкою в історії України; виховувати патріотичні почуття.

Віртуальна виставка – реквієм «Незгасима рана України»

Мета: сприяти поверненню історичної пам’яті про голодомор 1932 – 1933 років, вшанувати пам’ять загиблих.

Огляд літератури «Чорна сповідь України»

Мета: поглибити знання учнів про голодомор , його причини, наслідки; навчити чужу біду сприймати як свою.

Можна переглянути за лінком https://cutt.ly/JTV680m

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *