Відзначення 150-річчя від дня народження Лесі Українки

Відзначення 150-річчя від дня народження Лесі Українки

     З нагоди відзначення 150-річчя від дня народження української письменниці та громадського діяча Лесі Українки в Білозерській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №18 було проведено інформаційно-просвітницькі та виховні заходи.   

     Учнівська молодь узяла участь у мережевій акції «Вірші Лесі Українки – джерело невичерпної мудрості та незламної сили духу», виховних годинах «Я служила Україні», бесідах «Відоме та невідоме про Лесю Українку», тематичних уроках. Бібліотекарем школи в бібілотечно-інформаційному центрі була організована  книжкова виставка-колаж «Співоча душа України», створено літературно-ігровий кейс «Леся Українка дітям». Учні початкової ланки  долучилися до голосних читань казок видатної поетеси.

     Не залишилися осторонь і члени краєзнавчого гуртка. Ними був створений віртуальний музей «Сторінки життя Лесі Українки».

     Також учні школи мали можливість переглянути інформ-мікс «Цікаві факти із життя поетеси», який  демонструвався 25 лютого у фойє школи.

     Проведені  заходи  покликані  привернути увагу сучасної молоді до постаті Лесі Українки, активізувати її творчий спадок, який став надбанням світової класичної літератури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *