Заходи із вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні

Заходи із вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні

3 метою утвердження ідеалів свободи і демократії, вшанування патріотизму і мужності українців, які стали на захист прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів Українського народу, в нашій школі були проведені  тематичні заходи.

Було проведено інформаційні години та патріотичні хвилинки в 1-4 класах «А сотню вже забрали небеса…». Виховні години та уроки мужності «Нові часи, нові герої» для дітей 5-6 класів.  Творчо попрацювали учні перших та другого класів створивши чудових янголів. «Небесна сотня» – так назвали учні шостого класу лепбук, який створили під час проведення  виховної години «Сучасні борці за єдність України». А ось, учнів сьомого та восьмого  класів захопила  інтерактивна вікторина «Небесна сотня» яку підготувала та провела бібліотекар школи Філіппенко Олена Борисівна.

У десятому класі відбувся урок-перегляд фільму з обговоренням «Небесна сотня. Зима, що нас змінила», а учні 9-А класу провели свій урок  демократії. Школярі активно долучилися до обговорення подій Революції Гідності, подискутували та висловили свої позиції. У тісному колі було проведено урок звитяги «Вшановуємо пам’ять про Майдан…». Також згадали  героїв Небесної сотні учні 9-Б та 11 класів, під час проведення виховної години «Небесна сотня воїнів Майдану».                                                                                                                       Було створено фотозону, що відображала спогади учасників Революції Гідності та подвиг героїв Небесної сотні. В фойє школи розміщено виставку малюнків «Герої не вмирають!». У бібліотеці всім було запропоновано ознайомитися з викладкою інформаційних матеріалів «Небесна сотня в вирій полетіла». Відбувся показ документальних фільмів : «Зима, що нас змінила» та «Революція Гідності».

Вони змінили країну. Слава Україні – Героям слава, Слава Героям Майдану!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *