Заходи до дня Соборності України

Заходи до дня Соборності України

З метою формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України в Білозерській загальноосвітній школі № 18 з 18 по 22 січня 2021року було організовано та проведено дистанційно ряд заходів під гаслом «В єдності – наша сила!» . В заходах взяли участь діти, вчителі та батьки. Розпочато тиждень було з фото-вернісажу «Мандруємо країною». Шкільна спільнота приєдналася до проведення віртуального ланцюга єдності Київ – Сімферополь. 22 січня у 1-11 класах був проведений Урок Соборності . З великим захопленням діти взяли участь у фото-квесті «Вишиванка – символ України», а яскраві фото-колажі, створені учнями 4-А, 5-А, 9-А, 11–А класів та інтерактивний плакат учнів 6-го класу вразили своєю різноманітністю та наповненням матеріалу.
«Я люблю свою Україну», під такою назвою діти малювали малюнки, робили аплікації та викладали за допомогою підручних засобів слова любові до своєї країни-України.
Долучилися до заходів також вчителі історії та керівники гуртків, запропонувавши учням цікаві інтерактивні вправи, вікторини, кінолекторії та віртуальні екскурсії. Весь матеріал було розміщено на класних дошках Padlet, а тому і батьки мали змогу дізнатися
про Золотий фонд українського оперного мистецтва, мальовничу Добропільщину та факти з історії України.. Цікаві заходи для дітей запропонувала бібліотекар школи. Це – і хмара слів, і Інтерактивна стрічка часу «Етапи становлення української державності» та дистанційний захід «Україна. Соборність. Єднання».
День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в
єдності українських земель.

Ланцюг єдності

Вікторина

Книжковий розмай

https://www.facebook.com

Золотий Фонд українського оперного мистецтва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *