Міський туристський зліт

Міський туристський зліт

11 листопада 2020 року команда «Rockets» Білозерської ЗОШ І-ІІІ ступенів №18 у складі: Вініченко Денис, Сидоренко Єгор, Радченко Артур, Першке Андрій, Куліков Пасло та Кіриця Юліана (керівник команди Лозинська О.Ю.), прийняли участь у міському туристському зльоті серед  учнівської молоді м. Добропілля, присвяченого Дню Гідності та Свободи України (у дистанційному режимі), у молодшій віковій категорії.

Метою змагань було формування здорового способу життя, популяризації і подальшого розвитку спортивного туризму, активізації туристсько-спортивної роботи в закладах освіти міста, виявлення найсильніших спортсменів та команд для участі в обласних змаганнях, запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Змагання проводились у дистанційному режимі у мережі Інтернет, з використанням Інтернет-ресурсів: Telegram, YouTube, Google docs. Програма змагань включала завдання з Техніки пішохідного туризму (в’язання вузлів, та суддівство проходження технічних етапів з техніки пішохідного туризму) та Спортивного орієнтування.

За результатами змагань команда посіла ІІ місце у конкурсі «В’язання вузлів», І місце у конкурсі «Суддівство проходження технічних етапів з техніки пішохідного туризму». У загальному заліку оnline Зліту – 2020 з пішохідного туризму серед учнівської молоді м. Добропілля, присвячені Дню Гідності та Свободи України команда «Rockets» посіла ІІ місце.

Вітаємо призерів змагань та бажаємо підкорення нових вершин!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *