І знову перемога!

І знову перемога!

Вчителі Білозерської ЗОШ І-ІІІ ступенів №18  – Цимбаленко Олена Максимівна (вчитель хімії) та Лозинська Олена Юріївна (вчитель біології) стали переможцями обласного етапу Всеукраїнської природоохоронної акції до Дня Землі у номінації «Методична розробка».

Акція проводилася з метою: спонукати та активізувати молодь бути уважнішими до тендітного і вразливого довкілля, сформувати екологічну свідомість, культуру, дбайливе ставлення молоді до природи та залучити її до практичної природоохоронної роботи. 

У конкурсі-акції взяли участь заклади загальної середньої, професійно-технічної, позашкільної та вищої освіти. До участі долучились учні, вихованці,  педагоги, педагогічні колективи закладів з міст Бахмут, Костянтинівка, Селидове, Краматорськ, Часів Яр, Мирноград, Добропілля, Слов’янськ та їх районів.

Учасники подали на розгляд журі конкурсу 130 робіт за номінаціями, в тому числі 30 робіт за номінацією «Методична розробка».

Роботи представлені на конкурс – сценарій виступу агітбригади «Живи без шкоди для природи» (автори Цимбаленко О.М. та Лозинська О.Ю.) та позакласний захід «Збережемо природу Землі разом» (автор Лозинська О.Ю.) стали гідними перших місць.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *