Заходи, присвячені Дню пам’яті та примирення

Заходи, присвячені Дню пам’яті та примирення

З метою гідного вшанування подвигу Українського народу в Другій світовій війні, його вагомого внеску в перемогу Антигітлерівської  коаліції, засвідчення поваги  до всіх борців проти нацизму, увічнення пам’яті про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів проти людяності, скоєних у роки війни, у Білозерській ЗОШ І-ІІІ ст. № 18 відбулося проведення дистанційних уроків Пам’яті, присвячених Дню пам’яті та Примирення, 75-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

     Для учнів 1-4 класів були  проведені  інформаційні  хвилинки  та онлайн – презентації «Ніколи знову». Класні керівники запропонували  дітям переглянути мультфільм «Солдатська казка». З учнями  5-8 х класів були проведені онлайн – виховні години «Пам’ятаємо ! Перемагаємо!». Старшокласники, а саме учні 10-го  класу, переглянули відео «Я, проти війни в своїй державі!», а одинадцятикласники  прийняли участь у онлайн-уроці «Пам’ятаємо….». Також діти мали змогу подорожувати  он-лайн до Музею партизанської слави та відвідати віртуальні виставки присвячені цій історичній події. За бажанням учні другого, третього, п’ятого та десятого класів прийняли участь у обласному онлайн конкурсі малюнків до Дня пам’яті та примирення «Мир – це я!». Під час ознайомлення з інтерактивним плакатом «Українці, які ввійшли в історію боротьби з фашизмом», який підготувала бібліотекар школи,  учні дізналися про цікаві факти та героїв, чиї імена ввійшли в історію.

Тож нехай у ці дні буде мирно і спокійно у Вас на думці і в серці, нехай будуть здорові і щасливі Ваші близькі. Бережіть мир і гармонію, цінуйте життя, шануйте подвиг народу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *