Енергоефективні школи: нова генерація

Енергоефективні школи: нова генерація

В 2018-2019 навчальному році було створено команди міжрегіональних класів , які об’єднують учнів загальноосвітніх навчальних закладів із міст Білозерського та Енергодара для роботи у Проекті ДТЕК «Енергоефективні школи: нова генерація». З 17 по 19 квітня вихованці Білозерської ЗОШ 18 разом із керівником, відповідальним за впровадження курсу, учителем інформатики, Бойко Ольгою Володимирівною були запрошені на святкування Міжнародного Дня Землі у м. Енергодар. План перебування був надзвичайно насиченим : екскурсія містом, відвідання картинної галереї місцевих художників, школи творчості, прогулянка алеєю ветеранів Другої світової  війни, Курахівського водосховище. Неперевершене враження справило відвідання Запорізької ТЕС.А ще на дітей чекав  квест в міському парку та дискотека в нічному клубі “Шоколад”.

Другий день був не менш захоплюючим : тепла зустріч в стінах партнера по проекту- Енергодарського НВК 1-, святковий концерт та висадка квітів і дерев , приурочена до Всесвітнього Дня Землі. Ця акція не лише нагадала учням міжрегіональних класів #EnergySchool про необхідність дбайливо ставитись до навколишнього середовища, а й стала запорукою зародження  дружніх відносин між містами Енергодар і Білозерське. А  наостанок  всі учасники проекту отримали приємні  подарунки.

Щиро вдячні за гостинність м. Енергодар! Чекаємо на наступну зустріч в рамках Проекту ДТЕК «Енергоефективні школи: нова генерація»!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *