Засідання круглого столу «Розум перемагає булінг»

Засідання круглого столу «Розум перемагає булінг»

18 січня в Білозерській школі № 18 в рамках реалізації міського проекту «Я обираю світ без булінгу» відбулося засідання круглого столу «Розум перемагає булінг».

За круглим столом учні, батьки та вчителі поділились своїми знаннями про булінг, причини його прояву та можливі наслідки. Разом вони спробували знайти шляхи попередження та протидії шкільному цькуванню та насильству.

Шкільний психолог разом з командою «Позитивчик» підготували тренінгову вправу «Квітка емпатії». Пелюстки цієї квітки учасники наповнили якостями, притаманними емпатичній особистості. Навкруги квітки замайоріли метелики-поради та побажання щодо вирішення проблематики булінгу.

Наприкінці заходу команда «Позитивчик» запропонувала всім учасникам зробити «щеплення» від булінгу та пригостила вітамінами «Антибуль».

One thought on “Засідання круглого столу «Розум перемагає булінг»

  1. Тішить те, що наші діти починають говорити! Пропоную не припиняти такі зустрічі, розширювати коло друзів, намагаючись створити справжній діалог між равними партнерами – учасниками освітнього процесу! Дякую за запрошення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *