День збройних сил України

День збройних сил України

6 грудня у Білозерській ЗОШ № 18 відбулося свято до Дня Збройних сил України. Проходило воно у два етапи: для учнів 2, 3-іх, 4 та 9-их, 10, 11 класів.

З кожного класу обрали по 5 хлопців та 5 дівчат, які мали представити свої рої. Вони продемонстрували спритність і кмітливість у кількох конкурсах. Для роїв  початкової школи спортивна естафета складалась з таких конкурсів:  жабка (стрибки в повній присядці), смуга перешкод (обруч), футбол (ведення м’яча ногою), неслухняні кульки, хокеїсти з ключкою, ведення м’яча, козачата (естафета в шароварах), козацька майстерність, канат (перетягування канату. Кожен рій отримав перемогу в одній з номінацій.

Юні козаки 9-их,10 та 11 класів взяли участь в естафеті, що складалася з ведення м’яча та попадання в кільце, смуги перешкод, конкурсу хокеїстів, переходу з обручами, перенесення кульок, поїдання козацької каші, бігу з повітряними кульками, конкурсу «Юні Джури» (естафети в шароварах), підтягування. А далі на учнів чекало найважче випробування – перетягування канату. Цей конкурс виявився ще й кумедним через те, що канат не витримав напору учнів 10 та 11 класу і розірвався у вирішальний момент.

За ходом змагань стежили судді. Ними стали наші гості – представники самооборони «Патріоти Добропілля».  Вони оголосили, що перемогу отримали учасники з 10 класу. Протягом естафети наших учнів-козаків підтримували та вітали дівчата цікавими концертними номерами. Наприкінці свята учні нашої школи приєднались до Всеукраїнського флешмобу «Дякую за вашу службу!» та подарували гостям свята листи-побажання та виготовлені власноруч обереги.

Учні та вчителі Білозерській ЗОШ № 18  вітають військових з професійним святом, пишаються їх мужністю, силою та відданістю своєму народові, а також щиро дякують за захист нашої країни, за мирне небо над головою!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *