Свято-зустріч «У колі друзів»

Свято-зустріч «У колі друзів»

3 вересня  о 10-й годині на подвір’ї нашої школи розпочалось свято-зустріч «У колі друзів» для учнів, їх рідних, вчителів та гостей.

Цього року для   31-ого   першокласника, які переступили поріг нашої школи, розпочнеться цікаве життя в Новій Українській Школі, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка.

Вітальні слова та найкращі побажання адресувалися насамперед учням нашої школи. Пісенні виступи дітей та флешмоб 1-го та 11-го класів прикрасили свято. Приємною несподіванкою став подарунок від начальника відділу фізкультури та спорту Добропільської міської ради Кличова Віталія Ігоровича. Віталій Ігорович подарував школі м’ячі.

По закінченні урочистостей учні відправились на свій перший в цьому навчальному році урок. Класні керівники творчо підійшли до його підготовки. Це були як тренінги, уроки-ігри, майстер-класи у початкових класах, так і дискусійні клуби та уроки-спілкування  – в старших. Теми уроків теж відрізнялись в залежності від віку учнів. Так в 1-4 класах розмовляли про дружбу, а  старші учні обговорювали майбутнє країни, її історію, природу, побут, складали «Хрестоматію миру», проходили станції у грі-подорожі Україною.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *