Робота пришкільного оздоровчого табору “Чайка”

Робота пришкільного оздоровчого табору “Чайка”

Навчання в школі закінчилося, але вона не спорожніла. Школа продовжує свою роботу, але на цей раз в якості пришкільного літнього табору «Чайка», який відвідує 33 дітей нашої школи.

Мета табору: оздоровитися, цікаво провести час, набратися нових знань, приємних вражень, знайти нових друзів.

Працювати табір розпочав 1 червня. Учні молодших класів зійшлися на урочисту лінійку. Діти ознайомилися з режимом роботи та правилами поведінки в таборі. Кожен загін на чолі з вожатими обрали  собі назву, девіз.

День відкриття табору традиційно співпав з Міжнародним днем захисту дітей та міськими заходами, з нагоди свята. Відвідувачі табору «Чайка» були запрошені на яскраве дійство та взяли участь у безлічі цікавих конкурсів.

Діяльність табору побудована таким чином, щоб кожна дитина мала можливість відпочити після тривалого навчального року, а через різні конкурси, розважальні ігри, спортивні змагання, екскурсії, квести та тематичні дні проявити себе в різноманітних напрямках, які, в свою чергу, є продовженням навчального та виховного процесу шкільної програми. Протягом першого тижня вихованці табору  навчались створювати анімацію та листівки,  стали учасниками  “Еко-квесту ” та  “Дня рекордів “Чайки”. Крім того діти стали гостями клубу “Юний технік” , вони відвідали майстер-класи з квілінгу, паперопластики та ліпки з солоного тіста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *