Cвято «Прощавай, 1 клас!»

Cвято «Прощавай, 1 клас!»

Незабаром продзвенить останній дзвоник і сповістить  про закінчення навчального року.  Позаду перші місяці навчання, перші радощі і невдачі, щасливий сміх і щирі сльози, перші і найважчі у житті перемоги.

29 травня 2018 року в 1-А класі відбулося свято «Прощавай, 1 клас!» (вчитель Ступак Л. М.).

Весь цей рік Любов Миколаївна намагалася зрозуміти кожного учня, знайти стежину до серця, не погасити усмішок на обличчях. Прагнула навчити читати, писати, рахувати, відкрила їм двері у країну Знань.

Але все позаду. Діти повірили у власні сили, зберегли бажання бути завжди розумними і добрими, сильними і сміливими. На святі дітки гарно співали, танцювали, декламували віршi, виконували завдання.

А головне – отримали нагороди: «Диплом про закiнчення 1 класу» та дипломи  переможцiв i учасникiв  Всеукраїнських  онлайн – олiмпiад   «На урок» з української мови та лiтератури, з математики, з предметiв початкової школи, а також дипломи переможцiв i учасникiв Мiжнародної  шкільної дистанційної олімпіади «Всеосвiта Весна – 2018»   з української мови  та  дистанцiйного конкурсу «Безпека на дорозі».

Не залишилися поза увагою i батьки. Членам родин  були врученi свiдоцтва про те, що вони пройшли спецвипробування на витримку та ерудицiю за програмою 1 класу, подяки вiд проекту «Всеосвiта» та найактивнiшi батьки отримали подячнi листи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *