День Збройних Сил України

День Збройних Сил України

З нагоди відзначення Дня Збройних Сил України та з метою патріотичного виховання молоді   у Білозерській ЗОШ І-ІІІ ступенів №18 були проведені заходи :   військово-спортивні змагання «Козаку найперше воля, козаку найперше честь». В змаганнях приймали участь 5-7 класи. Учням було цікаво виявити найсильнішу та найспритнішу команду. Хлопці показали свою вправність порозуміння та готовність прийти на допомогу один одному. Кожна команда отримала свої нагороди – грамоти та солодкі подарунки.

05.12.2017  проводилась інтелектуальна гра «Ми майбутні Захисники» поміж учнями 8 класів. Під час гри учні дізналися про історію Збройних Сил України, новітніх досягненнях  у сфері оборони, видатних військових України та багато цікавого про Збройні Сили України. Переможці  отримали дипломи .

В Білозерському освітньому окрузі №4 на базі ЗОШ І-ІІІ ступенів №15 проводились змагання серед учнів 9-11 класів. Конкурси які проводились були підібрані з урахуванням віку юнаків. Хлопці показали свої вміння та навички при одяганні протигазу, силову підготовку, швидкість, влучність. Вболівальники дуже гаряче  підтримували свої команди. Перемогу в змаганнях виборола команда ЗОШ №18. Всі учасники змагань отримали подарунки.

Класні керівники 1-11 класів провели виховні години «Збройні Сили України на сучасному етапі»  з метою утвердження в свідомості і почуттях дітей  патріотичних цінностей, переконань і поваги до культурного та історичного минулого України; виховання поваги до Конституції України, Законів України, державної символіки; підвищення престижу військової служби, а звідси – культивування ставлення до солдата як до Захисника Вітчизни, героя,  подвигу героїв-визволителів, активізації героїко-патріотичного виховання молоді на бойових і трудових традиціях старшого покоління,, виховання їх на основах духовності та моралі, запобігання антисоціальних проявів серед учнів, формування навичок здорового способу життя та фізичної культури і спорту в школі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *