Ми за мир у всьому світі!

Ми за мир у всьому світі!

З 19-21 вересня в Білозерській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №18 відбулися  заходи з нагоди відзначення Міжнародного Дня миру.  Протягом дня у фойє школи відбувався показ відеосюжетів  «Ми за мир у всьому світі!», який мали можливість побачити не тільки учні школи, а й батьки.

Для учнів  1-11 класів були проведені Уроки миру «Хай панує мир на Україні». Загальновідомим символом миру є голуб, тому діти 1-4 та 7-А класів власноруч виготовили  паперових голубів як символ миру та духовного розвитку нації.  До кожного паперового голуба були прикріплені листівки, в яких звучало  звернення  до учасників  АТО з подякою  їм за мужність, побажання здоров’я, висловлення прохання зберегти мир і спокій в Україні, бо всі хочуть радіти сонцю, квітам, зростати здоровими і щасливими. Також в класах в цей день звучали патріотичні вірші у виконанні учнів.

Міжнародний день миру надає можливість привернути увагу дітей та молоді до питань важливості миру і принципів гуманності, свободи, добра і поваги до різноманіття.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *