Тиждень безпеки руху

Тиждень безпеки руху

З 11 по 18 вересня у Білозерській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №18 проходив Тиждень безпеки руху «Руху правила єдині – поважати їх повинні!», метою якого було  поліпшення роботи із запобігання дитячого  дорожньо-транспортного  травматизму, формування навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому.

Розпочався тиждень з проведення єдиного уроку для учнів 1-11 класів  з безпеки руху «Ми, молоде покоління, за безпечний рух!». У  фойє школи на перервах відбувалася демонстрація мультфільмів для учнів 1-5 класів «Азбука дорожньої безпеки». Учні старшої школи мали можливість переглянути документальний фільм «Ціна неуваги. Присвячується пішоходам».

У бібліотеці школи на учнів чекала книжкова виставка «Ми – зразкові пішоходи», дана тема торкнулася і виступу загону  ЮІР «Сирена» під керівництвом заступника директора з ВР Ігнатенко І.В.

Конкурс малюнків та плакатів  «Знай дорослий, знай дитя: безпека руху – це життя!» пройшов у фойє школи та шкільному подвір’ї.

Окрім цього, протягом тижня класними керівниками проводилися тематичні бесіди та консультації для батьків.

Для учнів 1-4 класів у рамках Тижня був проведений День батька «Таточко, татусю, найрідніший мій…», де команди учнів на чолі з батьками провели веселі спортивні змагання на свіжому повітрі.

Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом. Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.

Закриття Тижня безпеки руху відбулося проведенням загальношкільного флешмобу «Україна за безпеку дорожнього руху».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *