«45+переменка» стала кращою шкільною газетою області

«45+переменка» стала кращою шкільною газетою області

З 19 по 21 травня в Святогорську на базі дитячого оздоровчого табору «Перлина Донеччини» відбувся ІХ обласний фестиваль-конкурс шкільних газет «Юнкорівських МаYовка». У цьому році в ньому взяли участь представники 11-ти редакцій з різних міст нашої області.

Програма фестивалю була насичена  майстер-класами та тренінгами. Юні журналісти працювали в секціях «Інформаційні жанри», «Репортажна фотозйомка» та «Верстка газет». Своїм знаннями з молодими журналістами поділилися фахівці з великим досвідом роботи в медіа-сфері, а саме: Олександр Шеремет, Марія Мяло, Рита Карпенко, Максим Пономарьов, Іоланта Філенко. Саме вони оцінювали конкурсні роботи учасників фестивалю «Юнкорівська МаYовка». По завершенні фестивалю відбулася  традиційна «Гола правда», на якій члени журі розповіли про основні помилки у, які допускаються юнкорами при створенні і газет.

За підсумками фестивалю кращою шкільною газетою Донецької області стала «45+переменка» Білозерської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 18 Добропільської міської ради. Представляли редакцію на конкурсі Наталя Моісєєва (9 клас) ,  Євгенія Склярова (9 клас),  Христина Першке (8 клас) та Наталя Сковородкіна (керівник). Редакція «45+переменка» також виборола І місце у творчому конкурсі журналістської пісні в рамках фестивалю та отримала «Диплом за любов до тварин».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *