Установчий семінар у рамках проекту «Енергоефективні школи: нова генерація»

Установчий семінар у рамках проекту «Енергоефективні школи: нова генерація»

28 лютого 2017р. у рамках проекту «Енергоефективні школи: нова генерація» відбувся установчий семінар «Теорія, методологія та практика впровадження факультативного курсу «Абетка з основ житлово-комунального управління» та он-лайн гри «Розумний будинок», у якому взяли участь учителі Білозерської ЗОШ І-ІІІ ступенів №18, що стануть керівниками даного курсу.

Семінар розпочався з привітального слова старшого консультанта у зв’язках з громадськістю Проекту ДТЕК «Енергоефективні школи: нова генерація» Кадрії Сафіуліни, яка довела до присутніх мету впровадження даного курсу – виховання у молодого покоління лідерських якостей, самостійності та відповідальності, дбайливого ставлення до місця проживання, залучення молоді до колективної діяльності для поліпшення життя в їх будинку, мікрорайоні, місті і країні шляхом технічної, фінансової та юридичної просвіти у сфері житлово-комунального господарства.

Також для учасників семінару було проведено практичне заняття – показ роботи в програмі дистанційного навчання курсу «Абетка з основ ЖКУ», роз’яснено фінансовий блок он-лайн гри «Розумний будинок».

Усі учасники семінару озброїлись не лише «багажем знань», а й позитивними емоціями та готовністю активно залучитися до проекту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *