День Соборності України

День Соборності України

Єдність українців, незалежно від регіону їх проживання – на Заході чи на Сході, на Півдні чи на Півночі або у Центрі України – є силою українців. Ми маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.

20 січня в школі були проведені виховні години, в бібліотеці діяла книжкова виставка, присвячена Дню Соборності України. По закінченні уроків учні та учителі школи зібралися для того, щоб довести всім i самим собі, що Україна — єдина нероздільна держава. Учасники заходу продовжили щорічну славетну традицію та приєдналися до всеукраїнської акції «живий ланцюг».

Майбутнє України в руках молоді. Від них залежить, якою буде наша держава! А держава, як і родина, має бути дружною, сильною, здоровою, щасливою.

Ми плекаємо все, що працює на ідею загальнонаціональної єдності. Лідер школи Анна Мотрич передала від учнів та вчителів нашої школи відеопривітання Великолепетиській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. № 1 Херсонської області, яка є нашим партнером у спільному проекті міжшкільної взаємодії, побажала міцного здоров’я, щастя, добра, миру, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє рідного краю та України!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *