Про проведення пролонгованого семінару  для випускників закладів освіти

Про проведення пролонгованого семінару для випускників закладів освіти

Методичний кабінет відділу освіти доводить до Вашого відома, що  Донецький регіональний центр оцінювання якості освіти розпочинає проведення пролонгованого семінару для випускників закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти, членів батьківських комітетів, представників освітян з питань підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання, пробного ЗНО, вступної кампанії 2019 року. Для цього створені відеопрезентації з основних питань ЗНО.

Доступ до цих презентацій з 05 грудня 2018 року необмежений за посиланням https://www.youtube.com/user/DonetskiyRCOKO.

Всі учасники пролонгованого семінару мають змогу задавати питання щодо зовнішнього незалежного оцінювання у чаті, сайті регіонального центра у розділі «Контакти» за допомогою форми «Задати питання» (https://test.dn.ua/contacts), у коментарях до відео, у групах ДРЦОЯО в соціальних мережах Facebook (https://www.facebook.com/pg/DRCOKO), Instagram (https://www.instagram.com/zno2019_don) та отримувати на них відповіді.

Додатково кожної середи протягом грудня з 15:00 до 16:00 години задати питання та отримати на них відповіді можна буде on-line.

В цей же час на ютуб-каналі за посиланням https://www.youtube.coni/usei7DonetskiyRCOKO  будуть розміщуватися нові відеоролики з додатковою актуальною інформацією щодо зовнішнього та пробного незалежного оцінювання 2019 року. Просимо довести інформацію до відома зацікавлених осіб та сприяти їхній участі в зазначених заходах.