Тиждень безпеки дорожнього руху

Тиждень безпеки дорожнього руху

З метою підвищення рівня безпеки дорожнього руху, удосконалення форм і методів  профілактичної роботи серед неповнолітніх учасників дорожнього руху в Білозерській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №18  з 12.11.по 18.11. 2018  проходив Тиждень безпеки дорожнього руху.

У рамках Тижня в  1-11 класах було проведено Єдиний урок з теми  «Безпека на дорозі – безпека життя», учням 1-9 класів було запропоновано відвідати   шкільну бібліотеку, де на них чекала  тематична викладка «Будь обережним на дорозі». Весело та завзято змагалися  дітлахи 5-6 класів під час проведення  вікторини  «Ти – пішохід». Свою майстерність та творчість показали учні школи,   прийнявши участь у конкурсі  –  виставці малюнків на тему «Пам’ятай та виконуй!».  Цікаво та змістовно  провели   практичні заняття  юні інспектори дорожнього руху  в молодших класах  «Руху правила єдині, поважати їх повинні!».

Протягом  Тижня класні керівники та вчителі школи  проводили хвилини  безпеки, під час яких знайомили  дітей з правилами дорожнього руху, попереджали про небезпеку, яка чатує на них, якщо ці правила не виконувати.

В інформаційних куточках  та для батьків була розміщена  цікава та змістовна інформація  «Діти і правила дорожнього руху»  та звернення-попередження про те, що в позаурочний час батьки несуть відповідальність за безпеку своїх дітей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *