Тиждень енергозбереження

Тиждень енергозбереження

З 5 по 11 листопада 2018 р. у Білозерській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів пройшов Тиждень енергозбереження, метою якого було формування в учнів уявлення про енергозберігаючі технології, розуміння ними необхідності бережливого ставлення до використання енергоносіїв, залучення школярів до дій, спрямованих на зниження споживання ресурсів.

      Як завжди, проведення Тижня розпочалося з виступу агітбригад від кожного класу щодо раціонального використання енергоресурсів не лише вдома, а й у школі. У рамках Тижня учні 5-7  класів провели виставку малюнків, приурочених темі енергозаощадження, по всіх класах були проведені бесіди, години спілкування про економне використання енергоресурсів.

      Протягом тижня була проведена акція  «Економ і бережи!», в рамках якої щодня учнівським самоврядуванням велося спостереження, чи доцільно використовується електроенергія і вода у школі. Окрім того, у школі було замінено на економ 100 ламп розжарювання.

       Проведення заходів з  питань енергозбереження сприяли вихованню дбайливого громадянина своєї держави, формування економічного світогляду школярів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *