Ярмарок на підтримку проекту «WOWrecords»

Ярмарок на підтримку проекту «WOWrecords»

20 вересня учнівська рада самоврядування Білозерської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 18 організувала шкільний WOW-ярмарок на підтримку проекту «WOWrecords». З великим почуттям відповідальності поставилися до проведення цього заходу адміністрація, класні керівники, педагог-організатор, батьки, учні школи. Ще від самого ранку і діти, і батьки несли із собою різноманітну смакоту – акуратно упаковану, розфасовану – аби одразу можна було розставити усі приготовлені з любов’ю страви на столі і пропонувати своїм однокласникам, вчителям, батькам, гостям.
Відбувався ярмарок на подвір’ї школи, тому всім вистачило місця: продавцям, щоб розкласти усі наїдки та напої, а покупцям – розглянути їхні товари, аби вибрати для себе щось цікаве. Подвір’я перетворилося на торговельний міні-павільйон, парти – на прилавки, переповнені різним товаром. Дари осіннього саду: яблука, груші, виноград; безліч різноманітної смаковитої випічки – все як на справжньому ярмарку. Блискуче підготувалися до свята діти всіх класів, ніхто не залишився осторонь. Школярі завзято торгували своїми товарами, дехто))) закликав покупців дзвінкими піснями.
Після вдалої торгівлі втомлені та задоволені школярі перерахували зібрані кошти. Ми виручили 4 159 гривень, які на цей час вже перераховані на проект, і вже ось-ось на його сторінці з’явиться приємна цифра 33 559 гривень!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *