Учні 1 класу відзначили свято “Прощавай,  Букварику!”

Учні 1 класу відзначили свято “Прощавай, Букварику!”

     27 квітня в Білозерській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №18 учні 1 класу відзначали  свято “Прощавай,  Букварику!”

     Свято Букваря – одне з найзворушливіших свят. Це не лише прощання з першим підручником, який першокласники вже встигли полюбити, це  демонстрація перших досягнень, сміливих кроків та творчих здобутків учнів. Тому, щоб віддати шану Букварику, до свята готувалися особливо старанно. На чолі з класним керівником  Ступак  Любов Миколаївною вчили вірші, пісні,  проводили конкурси, готували гарні музичні композиції.

І як результат  перед присутніми розгорнулося святкове дійство. Казкова атмосфера, жарти, веселі пісні, які не залишили байдужими нікого. У святковій атмосфері першокласники показали свою вправність та кмітливість у знаннях з граматики, читання, природознавства, математики. Ролі Незнайки, Букваря, Читанки, героїв лялькового театру виконали учні 4 класу.

На свято завітало багато гостей. Це і адміністрація  школи, і бібліотекар, і учні 4 класу, батьки, бабусі та дідусі, братики й сестрички. «Букварик» випробовував кожного учня 1-го класу на «міцність» у знанні букв та щедро обдаровував подарунками. А «Читанка» подарувала діткам книгу «Читанку». В.о.директора школи Філонова І. М. вручила свідоцтва про закінчення курсу навчання по Букварю.

Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. І це свято – перша сходинка у шкільному житті, яку першокласники подолали разом із своєю першою учителькою, яка стала їм і другою мамою, і другом, і мудрим наставником.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *