Пам’ятаймо Чорнобильський квітень

Пам’ятаймо Чорнобильський квітень

26 квітня у Білозерській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №18  відбулися  заходи з нагоди відзначення 32-ї річниці ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, метою яких було ознайомлення учнів з трагедією, що трапилася в нашій країні, виховання  в учнів почуття патріотизму та гордості за людей, які виявили сміливість і відвагу в цій трагедії.

Протягом дня учні школи мали можливість стати учасниками діалогу на тему «Дзвони Чорнобиля», переглянути панораму фактів «Чорна сповідь моєї Вкраїни»,  ознайомитися з літературою під час огляду прес-викладки «Пам’ятаймо Чорнобильський квітень», презентувати творчу роботу «Чорнобиль: трагедія,подвиг, пам’ять».

Окрім того, впродовж дня учні та батьки могли мали змогу переглянути відео сюжети у фойє школи. Делегація учителів від школи взяли участь у ході покладання квітів до пам’ятника ліквідаторам Чорнобильської аварії. Учні початкової школи також покладали квіти до даного меморіалу.

Спливатимуть роки, але в пам’яті кожного українця назавжди залишаться спогади про чорнобильський апокаліпсис і ми ще не раз будемо повертатися до подій весни 1986 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *