День Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи

21 листопада 2017 року у Білозерській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №18 відзначалося 100-річчя проголошення Української Народної Республіки та  День Гідності та Свободи. З цієї нагоди було проведено ряд  єдиних урочистих, інформаційно-просвітницьких заходів під гаслом «Наші герої: від Української революції 1917-1921 рр. до Революції Гідності», метою яких  було  вшанування громадянського подвигу, патріотизму і мужності людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави.

У фойє школи протягом дня відбувалася демонстрація документальних фільмів «Через тернії до зірок», учні початкової школи були залучені до патріотичної абетки «Гортаючи сторінки історії», класні години проводились у формі вікторини, усного журналу, круглого столу. Учні школи також були залучені до створення малюнкових колажів «Будемо боротися – буде Україна!».

Екскурсоводи школи провели тематичну екскурсію в музеї «Світлиця»  за експозицією «Духовне надбання нашого краю». Бібліотекарем школи була створена  книжкова виставка «100 років боротьби».

Ці доленосні події згуртували весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку в європейському співтоваристві, досягнення гідного рівня життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *