Чарівний зорепад

Чарівний зорепад

Напередодні осінніх канікул у  Білозерській загальносвітній школі І-ІІІ ступенів №18 відбулося щорічне урочисте свято  «Чарівний зорепад».  Метою даного заходу шанування  талановитих та здібних учнів: переможців та  найактивніших учасників  конкурсів, турнірів, Всеукраїнських олімпіад, спортивних та інтелектуальних змагань за підсумками минулого навчального року.

До участі в урочистостях  були запрошені учні – переможці та  батьки. Гостями на святі були також голова громадської організації «Центр муніципального розвитку м. Білозерське» Зухра Асафовна Щетініна, голова Ради школи Олена Миколаївна Шауліс.

Вручаючи грамоти та дипломи, було  наголошено  на тому, що кожного року «зірочок», які б відстоювали честь школи на Всеукраїнських конкурсах та олімпіадах, стає набагато більше. Традиційним стало вручення премій переможцям ІІ (міського) рівня Всеукраїнських предметних олімпіад.

За підсумками конкурсу «Кращий учень – 2016» були визначені  переможці: Сенькова Тетяна (4-А), Анна Мотрич (9 клас), Кругова Інна  (11 клас). Також підведені підсумки стимул-рейтинг, за якими було визначено найкращий клас – 9 та відзначений класний керівник Ігнатенко Ірина Володимирівна.

Теплі слова прозвучали і для вчителів, чиї вихованці стали  переможцями, призерами та лауреатами конкурсів.

Усім бажаємо  подальших успіхів та підкорення нових висот!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *